Левски направи нещо историческо и пусна колекционерски билети за мача с Лудогорец, който ще бъде без публика. 

Именно по този начин феновете на "сините" ще могат да си закупят билетите и да подпомогнат тима си финансово, тъй като на практика отборът зависи до голяма степен от даренията и приходите от билети, за да може да се спаси от финансов крах.

Ето го и съобщението в сайта на Левски:

"Левскари, тази събота няма да имаме възможност да изживеем поредните 90 минути заедно, тъй като БФС постанови двубоите от Първа лига да се играят при закрити врата във връзка с разпространилия се и у нас вирус COVID-19.

Въпреки поредното препятствие обаче, публиката на „Левски“ за пореден път ще демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един клуб. Безрезервно, всеотдайно... Винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си специален колекционерски билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а ПФК „Левски“ пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ за мача с Лудогорец от XXV кръг на Първа лига. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните от съображения за сигурност. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талони се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

Вземи своя билет! Бъди част от историята! За пълен стадион в сърцата...

Един за всички, всички за „Левски“