Най-скъпият футболист на Левски – Холмар Ейолфсон, заяви, че бъдещето му е свързано със "сините".

Името на исландския национал редовно е свързвано с трансфер в реномирани отбори, сред които елитния английски Борнемут и датския гранд Брьондби.

Цената на бранителя е около 2 милиона евро, което е огромна сума за 26-кратния шампион на България, който се намира в тежка финансова криза заради проблемите на собственика Васил Божков със закона.

"Бъдещето ми е свързано с Левски. Имам договор до 2021 година и не виждам нещо, което може да промени това", категоричен беше Холмар в първото видео на "сините" от поредицата "на гости на футболистите".

Той каза още, че е готов да вдигне първия си трофей с Левски, който се чака от доста време. "Сините" имат реален шанс да спечелят Купата на България при евентуалното подновяване на турнира.

На 1/2-финал съперник е Локомотив Пловдив, другата двойка противопоставя Ботев Пловдив – ЦСКА. Мачовете обаче са отложени за неопределено време заради пандемията от коронавирус, която блокира света.

Холмар каза още, че любимият му момент е елиминирането на ЦСКА за Купата преди две години. Крачка преди финала Левски се справи с вечния съперник след 2:0 и 2:2 на реванша. На финала обаче Славия спечели след изпълнение на дузпи.

Исландецът разкри, че по време на изолацията гледа филми, чете книги, а любимият му отбор е Ливърпул.