Словесната война между Павел Колев и Николай Жейнов продължава с пълна сила.

Както е известно, всичко започна, след като изпълнителният директор на Левски написа коментар по темата за намаляване на заплатите на футболистите в Европа, както и у нас.

Това провокира Жейнов и той му отговори. Днес дойде отново ред на Колев.

Вижте какво написа той във Фейсбук:

"Изобщо не съм имал предвид теб в написаното, по простата причина, че с теб съм си говорил директно досега. Нека е различно, няма проблем. Аз дори не знаех, че си коментирал нещо, сега видях. Всеки факт, написан от мен сега и по-рано, е верен". 

"Готов съм да ги защитавам по всяко време. Не така стоят нещата при теб, ако правилно са те цитирали, разбира се.
Що се отнася до “Левски”, при нас никога не е ставало дума за едностранно намаляване на заплатите от страна на клуба. Няма законово основание за това".

"Както няма и възможност за индивидуални застраховки срещу форсмажор и тежки контузии в България. Трябва да се правят в чужбина и не можем да си го позволим. Както и още 600 професионални клуба в Европа. Не че от ФИФА и ECA са ме питали за това..."

"Аз мога да дискутирам с всеки, стига да е готов и да има желание. И не виждам нищо срамно да си на заплата, между другото. Така са още поне милион и половина българи. Дано да сме здрави и да може да си я получаваме. Предлагам да спрем тази дискусия тук, не виждам полза от нея. Ще я продължим по същество на друго място", написа Колев.