Славия може да се окаже следващият отбор на вратаря на Левски Николай Михайлов, пише "Меридиан мач". Както е известно, през този сезон миналият и през Ливърпул страж е резерва на черногореца Милан Миятович и има само един мач - за Купата на България срещу Спартак (Варна).

Отгоре на всичко в последните дни на трансферния прозорец на "Герена" привлякоха и национала Георги Георгиев от Славия, а за капак преди това договор от 1 юли 2020 година подписа и сърбинът Зоран Попович. 

Така за Ники Михайлов няма да има никакво място в родния му отбор, още повече, че той определено не е сред фаворитите на треньора Петър Хубчев. 

Славия от своя страна търси нов вратар. В момента титуляр е Антонис Стергиакис, който обаче най-вероятно ще бъде продаден през лятото. Негова резерва е 44-годишният Георги Петков. Сред обсъжданите имена в "Овча купел" е и това на Благой Макенджиев, но със сигурност шефът на най-стария столичен клуб Венцеслав Стефанов би желал в тима да дойде Николай Михайлов.

Ясно е, че за сина на Борислав Михайлов първа опция е чужбина. Но предвид настоящата сложна ситуация и фактът, че повечето клубове ограничават разходите си, е много по-вероятно Ники да остане у нас.

По принцип той многократно е казвал, че в България би играл само за Левски, но пък нещата се променят, а в Славия той може да възроди кариерата си. Наскоро Михайлов направи доста интересно изказване и похвали "белите" за политиката да налагат български футболисти.