Левски е атрактивен за много инвеститори и не бива да го отписваме. Това заяви една от легендите от близкото минало на "сините" – Станислав Ангелов.

Пред Novapress Пелето коментира тежкото финансово положение на 26-кратния шампион на България. Преди няколко дни изпълнителният директор Павел Колев заяви, че в клубната сметка има около 10 000 хиляди лева, но все пак се очакват постъпления от УЕФА, но и те няма да стигнат за почти нищо.

"Левски е притегателна за много инвеститори, така че има винаги има шансове за клуба да си стъпи на краката. Нека да не ги квалифицираме прекалено рано като приключили. Да изчакаме още малко време, предполагам нещата ще се подобрят", заяви Ангелов.

Относно оставките на Павел Колев, Ивайло Петков и треньорското ръководство,  начело с Петър Хубчев, Пелето заяви: "Не мога да квалифицирам действията на ръководството, всеки си знае мотивите, които има. Нямам никаква представа какво точно се случва в клуба. Дали това не е продиктувано от новите собственици, които може би да искат да започнат на чисто, нямам представа. Надявам се обаче да е за добро".