Константин Папазов ще има да си чака акциите на Левски от Васил Божков. Това обяви собственикът на Efbet Цветомир Найденов в интервю за Нова телевизия.

Баскетболният спец вчера обяви, че в рамките на днешния ден все още настоящият собственик на "сините" му е обещал да пусне книжата по куриерска фирма. Известно е, че Божков и Георги Попов се намират в Дубай, а без акциите 26-кратният шампион на България е обречен на фалит, който и без това на този етап много трудно ще се избегне.

"Божков лъже Тити, че ще му даде акциите. Тити го познавам добре и му казах да не бърза още. Има много време до получаването на акциите. Той тези акции ги държи, за да дестабилизира и да нагнетява напрежение. Не му трябват".

"Никога не съм знаел, че е имало чести и близки срещи с министър Владислав Горанов. Васил вярна дума не казва, може да лъже и сега. Нищо не чакам от Божков, разделихме си общия бизнес. Върнахме си лиценза за 9 игрални зали, но това е малка част от бизнеса ни. Не искаме да имаме нищо общо с криминален престъпник като него. Васил Божков е голям лъжец и манипулатор. С голяма лекота може да ни заблуди", категоричен беше Найденов.