Адвокат Татяна Дончева, която в момента е адвокат на съдружника на свързаната с Васил Божков певица Лилана - Мартин Димитров, скочи на футболните фенове на Левски. Това се случи в предаването „Тази сутрин” по bTV. 

„Какво иска агитката на Левски? Агитката на Левски от София Запад, която се свързва с всякакви неща: с побоя над Слави Ангелов, с побой над други лица, с търговия с наркотици. Нищо, че са си нарисували Левски като символ на гърдите си, което за мен е кощунство".

"Ясно е за какво става дума. Като иска тази агитка да получава пари и да вика  „АУ”, и като има кой да им дава, това е друг въпрос, но той няма общо с футбола”, каза Дончева, която анализира и българския футбол.

„В България футбол ще има ли, ще има ли нормално развитие и ще ни дадат ли възможност да ходим на мачове, без да видим битки с някакви агитки, въоръжени с боксове. Или тези агитки ше се сложат където им е мястото, независимо какво смятат някакви хора, на които им трябват за политически натиск".

"Иначе ние ще си гледаме телевизия, а агитките да ходят да се бият по улиците на София”, допълни тя. Татяна Дончева в момента е адвокат на съдружника на певицата Лилана – Мартин Димитров. Последните двама са задържани и обвинени за злоупотреба на европейски средства.