Легендата на Левски Кирил Ивков коментира вчерашната сага с акциите на клуба.
 
Според него Васил Божков се е подиграл на "сините" и по този начин обрича клуба на гибел. Той се пак се надява разумът на бизнесмена на надделее.
 
"Не може така да се подиграваш с Левски. Това за мен е подигравка. Левскарите не заслужаваме това. Това е клуб, който милиони хора обичат. Да, много и го мразят, и не могат да го търпят, но е нужен на всички".
 
 
"Ето например, Венци Стефанов призовава да отидем в окръжните групи - прави си популярност на гърба на Левски. Говори много повече за Левски, отколкото на Славия".
 
"За мен и Васил Божков не е прав. Не може така да се подиграваш с държавата. Все пак се надявам разумът в него да надделее".
 
"След като премиерът не може да вземе акциите, нека Божков ги даде на някой, който иска да помогне на Левски. Не го ли направи, обрича Левски на гибел. Не вярвам той да иска да затрие клуба".
 
 
"Милиони хора ще го прокълнат при този вариант. Аз обаче имам чувството, че нещата ще се оправят. Няма как Левски да отиде в миманса. Сигурен съм, че ако има законов начин, ще се справи и с тази ситуация", заяви Ивков пред "Меридиан мач".