Баскетболният треньор Константин Папазов за пореден път се изказа за бъдещето на Левски. Тити изрази щастието си от евентуалното завръщане на Наско Сираков на "Герена".

"10-12 години Наско Сираков беше далеч от Левски. Ако беше тук, може би нямаше да се стигне до това с Левски. Човек трябва да мине през всички кръгове на ада. Левски е нещо различно от всичко останало. Имам уважение към всеки един съперник".

"Никъде не съм казал лоша дума за колега. Левски е история вековна. Създаден е в един ден, когато се е празнувала славянската писменост".

"Феновете трябва да лягат всяка вечер с мисълта и да се питат: "Аз с какво помогнах в този ужасно тежък момент за любимия ми отбор", заяви Тити.

"Аз не се срамувам, не съжалявам и не се чувствам употребен. Така е трябвало да стане. Най-малкото спечелихме време. Ако всичко започваше днес щяхме да сме 20 дни назад. Тези, които обичат Левски трябва да дадат 5-6 милиона лева. Тези хора имат потенциал да ги съберат".

"Правенето на компромиси с Левски и ЦСКА доведе до погубването на единия клуб, а другият е на ръба. Наско Сираков неслучайно каза, че не иска пари от държавата. Сега обаче държавата може да помогне на Левски, като построи стадиона, както го направи с други".

"Бъдещите управници на клуба трябва да уважават привържениците, които им дават възможност да управляват - феновете, които са ги избрали. Наско Сираков е личността, която може да бъде знаменосеца на Левски. Хората трябва да тръгнат след него".

"Той ще успее на гърба на подкрепата на стотиците хиляди, които ще го последват. Магията Левски разполага с огромен човешки ресурс. Той обаче трябва да повярва на тази кауза", каза Папазов.