Депутатът Делян Пеевски дари 500 000 лева на Левски. Това обявиха "сините" на официалната си страница! Сумата определено ще помогне на клуба да си поеме глътка въздух, след като е на ръба на фалит.

Така събраната сума от дарения само за седмица вече възлиза на 750 000 лв. Кампанията продължава с пълна сила и феновете също не спират да помагат на 26-кратния шампион на България. Целта е Левски да събере 1,5 млн. лв. до 24 май, когато клубът навършва 106 г.

С парите ще бъдат платени и заплати на футболистите. От утре неполучените месечни възнаграждения стават три и те ще имат право да разтрогнат едностранно договорите си по вина на клуба. 

Съобщението на Левски без редакторска намеса:

Левскари,

Днес, 19 май, в сметката на „ПФК Левски“ постъпи дарение на стойност 500 000 лв. от фирма „Интръст“ ЕАД, като за целта беше оформен договор за дарение. От компанията, която е еднолична собственост на Делян Пеевски, се свързаха с клуба, за да декларират желанието си да помогнат на „Левски“ в този тежък момент, без да поставят условия за притежанието на акциите, както и да призоват чрез нас и други фирми, които имат възможност, да помогнат за оцеляването на любимия клуб.

Използваме повода, за да се обърнем отново към всички дарители с благодарност за неоценимата помощ и да обещаем, че ще получите отчетност за всеки похарчен лев, както беше и досега. Кампанията продължава на:

Платформата на HelpKarma.

Кампанията може да намерите на: https://bg.helpkarma.com/campaign/vsichkizalevski-1641

SMS с текст DMS Levski на 17 777

На всяка каса на EasyPay в България

Получател: СИНЯ БЪЛГАРИЯ

КИН на получателя: 1522366045

Чрез PayPal от всяка точка на света

С директен банков превод по сметките на клуба:

Swift: IABGBGSF

Интернешънъл асет банк

ПФК ЛЕВСКИ АД лева: BG76IABG80981000669903