Обвиняемият Васил Божков според мен цели да печели време, да привлича внимание към себе си, да нагнетява напрежение около Левски и с това да прави опити за дестабилизиация на политическата обстановка, вкарвайки и политически лица в тази анкета.

Това заяви пред "Телеграф медиа" шефът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов във връзка с поредната гавра на бизнесмена с акциите на столичния клуб.

"Божков си прави някакви забавления с другия обвиняем Георги Попов. Прави своеобразни избори за собственик на Левски. Гледах изявления на легенди на отбора, на фенове, всички ми изглеждат обединени около кандидатурата на Наско Сираков за получател на акциите".

"Не виждам смисъл да се правят каквито и да било анкети, особено във фейсбук, при условие, че цялата общност е обединена".

"Той утре след изборите може да направи и референдум за Левски, след това да ни разходи по Търговския закон дали искаме да сменява формата на управление на отбора".

"После кой знае какво, само и само да не сложи край на тази сага с акциите. Причината е, че когато предаде акциите, никой няма да обръща повече внимание на обвиняемия, колкото и салфетки и бележки да показва. Тогава ще му се обръща внимание колкото на другите избягали от правосъдието", подчерта още Найденов