Ръководството на Левски вече е задвижило важната процедура за връщането на мажоритарния пакет акции на клуба в Дубай, където се намира техният притежател Георги Попов, твърди "Дарик  радио".

Както е известно, 86,6% от акциите на "сините" са собственост на дясната ръка на Васил Божков, който днес обяви, че Наско  Сираков ще получи акциите на клуба.Както е известно, ценните книжа изминаха дълъг път у нас, а ПФК  Левски и феновете на клуба понесоха сериозна подигравка. 

Журналист Сашо Диков влезе в ролята на куриер, за да ги предаде на премиера на България Бойко Борисов миналата сряда. Причината затова бе, че Попов джироса акциите на името на министър председателя, който категорично отказа да ги приема.

Диков ги занесе в офисите на клуба от "Тодорини  кукли", където бяха приети от изпълнителния директор Павел Колев.

Вчера Божков направи подигравателна анкета за евентуален нов собственик на Левски, в която имаше всякакви варианти, но категорично Наско  Сираков спечели. Легендарният голмайстор обяви преди пет дни, че е готов да вземе акциите на "сините", за да помогне на любимия клуб. 

Засега всички усилия на шефовете от "Герена" са насочени към инициативите на клуба за неговата 106-та годишнина, както и за дарителската  кампания за финансовото спасение на "сините".