Левски го очаква розово бъдеще, въпреки финансовите затруднения от началото на календарната година заради проблемите на все още настоящия собственик на клуба Васил Божков. Това прогнозира нидерландският журналист Бой де Хаан в сайта "In de Hekken".

Медията следи изкъсо родните дербита и дори организира пътувания за тях за фенове от Ниската земя. Gol.bg припомня, че през последните години на "Герена" преминаха един куп футболисти от страната на "лалетата". Сериозна следа оставиха Дъстли Мюлдер, който носи и капитанската лента, както и Сержиньо Грийн. Голмайстор през този сезон на отбора пък е Найджъл Робърта с 9 попадения в 14 мача в първенството. 

"Бъдещето на Левски изглежда някак розово, независимо от състоянието му в момента. Клубът преживява криза далеч по-рано от събратята си в Нидерландия и Белгия. Без пандемия, без война. В нощта между събота и неделя привържениците му подпалиха София (б.а. имаше заря за 106-ия рожден ден на клуба). Те излязоха да пеят заедно. Събра ги любовта към Левски. При това тя е много дълбока", пише в материала, цитиран от "Меридиан мач".

"По време на последното дерби с ЦСКА бяха събрани 500 000 лева, но целта е да се набавят още 1,5 млн. до края на сезона, за да се плащат заплати на играчи и дългове. Клубът има сериозни приходи от "виртуални" билети. Стадионът бе разпродаден без да има мач! Парите се набират и чрез дарения. Привържениците на Лацио, които са в близки отношения с тези на Левски, също дариха.

Всичко обаче бе забравено миналия уикенд. Левски стана на 106 години и това бе най-важното. Легендата Наско Сираков иска акциите и бе подкрепен от всички привърженици. "Левски е основан от патриоти! Затова трябва да го запазим", казват още те", пише в материала за столичния гранд.