Легендата на Левски Емил Велев, който е последният треньор, извел "сините" до титлата (2009 г.), заяви, че 26-кратният шампион на България трябва да победи и двата отбора с името ЦСКА през следващия сезон.

ЦСКА 1948 ще дебютира в елита, след като Втора лига беше прекратена и класирането обявено за крайно. Кокала каза, че Левски трябва надделее над "червените" си съперници по категоричен начин. 

Според специалиста Левски няма да фалира, а Наско Сираков ще стабилизира клуба. Велев назова някой от проблемите на Левски и постави оценка на работата на треньора Петър Хубчев.

"В ръководните фактори на Герена има много спуснати хора, които не вършат качествена работа. Не им е мястото там. Единствено Хубчев си върши работата добре. Той може да даде много на Левски, но зависи от ръководните фактори дали ще го оставят в Левски. Отборът изглежда малко прибран, това видях от контролата с Витоша. Левски обаче трябва да пресира противника и точно това трябва да направи срещу Лудогорец", каза Велев пред Канал 3.