Легендата Наско Сираков потвърди, че акциите на Левски са джироасани на негово име. Той заяви, че му е нужно време да се запознае с тях и следващата сряда, на 10 юни, ще даде преконференция, на която ще има ясно за финансирането на 26-кратния шампион на България. 

Ето какво написа той в официалния сайт на Левски:

"Скъпи левскари,

От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на „ПФК Левски“ АД. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба. Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в „Левски“, моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми пресконференция. В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с „Лудогорец“ в Първа лига и с „Локомотив“ (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.

Дела трябват! Само „Левски“!“

Ваш, Наско Сираков".

Припомням, че акциите бяха джиросани на негово име, след като спечели убедително анкета във Фейсбук. Очакваше се развитие по темата да има още миналата седмица, но тогава в Дубай, където Божков и Попов се укриват, имаше празници, което забави джиросването на акциите. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flevskiofficial%2Fposts%2F2670014333273253&width=500" width="500" height="663" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>