Политикът Валери Симеонов отново нападна доскорошния бос на Левски Васил Божков.

"Васил Божков се държи като невъзпитано хулиганче, което е набарало спрей и пръска минувачите край себе си", отсече лидерът на НФСБ Валери Симеонов в интервю за Нова телевизия. 

"Той има 18 обвинения, а не се защитава. Вместо това говори глупости", каза Симеонов по повод всекидневните фейсбук изяви на укриващия се в Дубай олигарх. 

Симеонов бе категоричен, че хазартният бос непрекъснато блъфира, а действията му се преекспонират от една телевизия у нас.

"Валентин Златев е синоним на монопола на цял сектор", каза още Валери Симеонов. И допълни: "Правителството започна очакваната от всички българи борба с олигархията затова е нормално и той да дават отговори за монопол, картел и договаряне на цени".

"Обвиненията срещу мен в лобизъм няма как да бъдат аргументирани. Когато засегнеш нечии интереси, те обвиняват в лобизъм. Същото се случи и когато започнах своята лична битка срещу шума в Слънчев бряг."

"И тогава имаше обвинения, че се опитвам да затворя големите дискотеки по морето в интерес на някои други. Няма такова нещо. Същите бяха обвиненията, когато започнахме битката срещу Божков през 2018 година", каза още цитираният от "Стандарт" Валери Симеонов по повод обвиненията на хазартната индустрия, че със затварянето на игралните зали защитава определени интереси.