Президентът на Славия Венцеслав Стефанов пожела успех на новия собственик на Левски Наско Сираков. Днес героят от САЩ '94 даде пресконференция, на която обяви, че ще държи 51% от акциите на "синия" клуб. Сираков добави, че дълговете на "сините" са приблизително 24 милиона лева.

"Пожелавам успех на Наско Сираков! Левскарите не ме харесват, но аз не желая лошото на техния отбор. Все пак Левски е създаден от Славия. Как ще искаш да го няма това, което си създал. С Наско сме били заедно в Славия, знам какъв професионалист е. В българския футбол няма по-подготвен от него относно спортно-техническата част".

"За финансите обаче ще му е трудно. На "Герена" положението е тежко, дупе да му е яко! Не виждам тези 24 милиона лева, които обяви, как ще намаляват. Даже напротив - ще се увеличават. Наско сега има пред себе си договори с куп футболисти, които ще съдят клуба, ако ги изгони. Много ще му е трудно", каза Стефанов пред Спортал.

"Поздравявам Христо Крушарски за победата на Локомотив (Пловдив) снощи. Искаше ми се финалът да е софийски, ама няма да стане. Левски вече няма шанс - умрял кон не рита". 

"Все си мисля, че ЦСКА трябва да върви към единство. Съветвам двата клуба ЦСКА да вървят към единение - и най-лошият мир е по-добър от всяка една война", каза още Венци Стефанов.