Левски очевидно ще има доста големи проблеми след раздялата си с Петър Хубчев. Вече стана ясно, че треньорът настоява да вземе всички заплати, които му се полагат по договора, който изтича през следващото лято, за да разтрогне със "сините".

Това прави 360 хил. лева, защото месечното му възнаграждение на "Герена" е 30 000 лева. На този етап Хубчев е твърд в позицията си и дори е обявил, че е готов да даде Левски на ФИФА, само и само да си вземе парите. Наставникът не се трогва от факта, че клубът е в сериозна финансова криза.

Това обаче не е всичко. Оказва се, че същите претенции имат и помощниците на Хубчев - Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян. Те също искат да получат пълните заплати до края на контрактите си, за да разтрогнат предсрочно, пише "Меридиан Мач".

Всеки от тях получава по 10 хил. лева на месец, което оформя общата сума от 360 хил. лева. Нещо повече, Георги Донков е подписал със "сините" с германския си паспорт, което няма да позволи на Левски да прекрати взаимоотношенията си с бившия нападател според българското законодателство.

Подобен е случаят и с Петър Хубчев. По непотвърдени данни и Апкарян и Амбарцумян са прибегнали до този трик, за да си гарантират максимално обезщетение при предсрочно прекратяване. Първият има немски паспорт, а вторият - арменски.

Така, въпреки че Левски претърпя провал след провал под ръководството на Хубчев и неговите асистенти, клубът най-вероятно ще бъде съден във ФИФА за общо 720 хил. лева от тях!