ПФК Левски се раздели със спортния директор Ивайло Петков по взаимно съгласие. Ръководството на клуба благодари за съвместната работа и му пожелава здраве и много успехи.

„Искам да благодаря на собствениците – г-н Божков, г-н Попов и г-н Ганев, които ме поканиха и ми дадоха възможността да работя в най-големия клуб в България. Благодаря на изпълнителния директор Павел Колев и на колегите от администрацията в клуба, с които имах възможността да работя ползотворно и създадохме страхотен екип", каза Ивайло Петков пред клубния сайт на Левски.

"С треньорското ръководство работехме в пълен синхрон и разбирателство, с визия за един дългосрочен проект, а именно – силен Левски. Всяко едно решение, което съм взел по време на своя престой е било винаги с цел доброто и правилното развитие на клуба в дългосрочен план. Благодаря и на футболистите от представителния отбор за честните и искрени отношения помежду ни. Благодаря и на семейството си, което ме подкрепяше непрестанно в тежките моменти. В Левски оставям много добри приятели и прекрасни спомени. Пожелавам много успехи и радостни моменти на най-вярната и многобройна публика в България“, заяви Ивайло Петков.