Шофьор засне грубо нарушение на правилата за движение по пътищата, извършено от баскетболния треньор Константин Папазов. 

На клипа, публикуван във Facebook, се вижда как новият акционер на Левски минава с джипа си през кръстовище на бул. „Черни връх” в София на червен светофар, и то с висока скорост. 

„Карах бързо и бях убеден, че ще мина, което по никакъв начин не оправдава нещата. Карах сигурно с 60-70 км/ч, нямам представа… За града те са много. Не е имало рискова точка, но не трябва да се случи лошото, за да може на човек да му уври главата”, коментира той пред Нова телевизия. 

„Силно се надявам след този случай, който за радост е фиксиран само от камерите и не е причина за ПТП, да приключи тази лудост”, допълни той.

И признава, че му се случва да нарушава правилата на пътя, за което е глобяван многократно.

„Ако имам някаква слабост в моя живот, това е  управлението на автомобил. Смятам, че карам добре, но недисциплинирано. Най-драстичните ми нарушения са свързани със скорост и каране в бус лентата. Дълго време докато бус лентата беше без камери я използвах. Сега камерите се явяват доста положителни”, разказа той.

В клип от миналата година пък се виж как баскетболният треньор и съсобственик на футболен клуб Левски е спрял на велоалея в центъра на София.

Обяснението е, че бил спрял, за да говори по телефона. Сега Тити призовава хората да го следят под лупа, за да бъде безупречен на пътя.

„Човек може да направи 9 хубави неща в живота си, десетото да е лошо и то излиза отпред”, коментира той.