Ръководството на Левски удря на камък в намирането на нов треньор. Пред Наско Сираков и останалите шефове има няколко пречки за назначаването на постоянен заместник на Петър Хубчев.

Първата е самият досегашен наставник на "сините". Той така и не може да се разбере за разтрогването на договора си с клуба. Хубчев бе сменен след загубата от Локомотив (Пд) с 0:2 в първия полуфинал за Купата на България преди повече от две седмици. 

Оттогава води преговори за прекратяването на трудовите си отношения с Левски. Хубчев има контракт за още една година. Докато той официално не прекрати договора си, "сините" не могат да назначат негов заместник.

Другата причина са отказите, които Сираков и компания получават от различни специалисти. Временният треньор Георги Тодоров вече няколко пъти обяви, че не желае да заема поста за постоянно. Той е готов да помогне, но само за известно време. След това иска да се върне към работата си в школата.

Най-успешният треньор на Левски през този век Станимир Стоилов също отказа на Наско Сираков да се върне на "Герена". Новият мажоритарен собственик на "сините" първо потърси Мъри след махането на Хубчев, но получи отказ.

"България Днес" пише, че Сираков е получил отказ и от чуждестранен специалист, с когото се е свързал. Това означава, че ръководството трудно ще успее да осигури заместник на Хубчев до старта на новия сезон след месец.