Академията "Левски-Раковски” започва набирането на футболни таланти за сезон 2020/2021. Ръководството на Футболна Академия “Левски-Раковски” обявява кастинг за Детско-юношеската школа на клуба. 

Всички момчета, родени през 2003, 2004, 2005, 2006, 2007,2008,2009,2010, 2011 ,2012 ,2013, 2014 и най-малката група от 2015-16 година, могат да заповядат на стадион “Раковски” на 11 и 12 юли  (събота и неделя) от 10:00 часа.

Необходимо е всички деца кандидати да бъдат по спортен екип и с подходящи обувки за тренировка на изкуствен терен. Младите таланти ще бъдат оценявани от треньорският щаб  на ДЮШ на “Левски-Раковски”, ръководени от  директора на академията Станислав Ангелов.

В академията вече тренират над 200 деца, които се състезават във всички възрастови групи. Школата предлага:

    • Безплатна тренировъчна екипировка за всички ново записали се деца 
    • Участие на всички възрастови отбори в първенства и турнири под егидата на БФС (вкл. Елитна юношеска група до 17 г. и мъжки отбор)
    • Интензивен седмичен тренировъчен процес (според нивото на децата, разпределени в две групи - начинаещи и напреднали
    • Висок стандарт за подготовка, целогодишна тренировъчна програма
базирана на съвременна Белгийската методика, използвана от водещите академии в Европа
    • Треньорите в школата са бивши футболисти с професионален опит в страната, чужбина и европейските турнири.  Всички притежават UEFA Pro, A, B и C лицензи.
    • Индивидуална тренировъчна подготовка 
    • Възможност за професионална реализация в страната и чужбина. Клубът има установени партньорства с отбори от Австрия, Белгия, Германия, Италия и Англия. 

Ако искате да бъдете част от страхотен колектив и да участвате редовно в тренировъчен процес и официални футболни двубои, може да се присъедините към футболна академия “Левски-Раковски “!

Новата концепция за развитие на Академията с нов стил на управление ще даде шанс на всички деца обичащи футбола  да следват мечтите си! С изграждането на най- модерният и последно поколение тренировъчен терен в София се положиха основите на изграждането на нов тип клуб обърнат изцяло за основното изграждане на млади футболисти. 
Новото ръководство, изградено от 2020г ще работи изцяло по съвременна европейска методика изградена на принципа: подготвителни и напреднали групи.

Амбициозен екип е създаден изцяло от лицензирани треньори с голям опит и знания, фокусиран не към резултатите ,а към възпитание дисциплината на децата и развитието им като хора и личности!

Специално послание към децата отправя Станислав Ангелов , който е юноша на  “Левски-Раковски” и сегашен Директор на клуба .

За записвания и подробности, може да потърсите администрацията на клуба на тел. 088 444 1919 или на имейл: office@levskirakovski.bg.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flevskirakovski.official%2Fvideos%2F274870517288565%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="316" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>