След като вече се освободи от сериозните заплати на Нуно Рейш, Хали Тиам, Милан Миятович и Филипе Нашименто, „сините“ се чудят какво да правят с друг от най-високоплатените футболисти – Насиру Мохамед. Ганаецът разочарова тотално след своя трансфер и за всички е ясно, че той няма бъдеще на „Герена“.

И тъй като към него няма никакъв интерес, той е бил предложен на бившия си отбор – "Хакен". Преди година "Левски" плати 300 000 евро за правата на крилото, което обаче бе зачеркнато от Петър Хубчев след едва няколко минути със синия екип. Сега целта на "Левски" е шведите да платят някакви пари за Мохамед, някъде около 100 000 евро, за да не бъдат от „Герена“ на тотална загуба. 26-годишният ганаец има цели 7 години в "Хакен".

Първоначално през 2012 г. е взет под наем от "Рейнбоу" ФК, а след това е закупен. Мохамед има 165 мача за шведския тим, в които е реализирал 34 гола, пише Монитор. В периода си в "Хакен" Мохамед дори достига до младежкия национален тим на Гана. За "Левски" записа обаче само 13 мача – 10 в Първа лига, 2 за Купата на България и 1 в Лига Европа. Той няма двубой за „сините“ отпреди пандемията – на 8 март се появи като резерва при ремито с "Ботев" във Враца – 0:0.