Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе изключително щастлив от победното 2:1 над Левски на "Герена". Венци не пропусна и да се подиграе за пореден път със "сините".

"Доволен съм! Когато има съдия, на който не могат да му влияят, виждате как нещата изглеждат по друг начин. Значи можело, а! Първото полувреме беше за Левски, играха много добре, второто беше наше изцяло. Може би трябваше малко да ни стреснат, за да покажем зъби".

"Винаги е приятно да биеш другите софийски отбори, това е нашата история, това е победа над единия от т.нар. грандове, дето реват за телевизионните права. Като видях колко публика имат и си викам: "Абе дали не са прави?" Имаха много публика, около 2 000 души. Искат още от правата, а ние ги дрънкаме навсякъде". 

"Хубаво е, че Левски е намерил някакъв спонсор, хубаво е да има фирми, които да помагат на отборите. При Левски не трябва спонсор, а собственик. Наско Сираков на какво е собственик? На строго секретен подземен завод за сламени шапки. Като си собственик нали трябва да имаш пари! Без пари не става", заяви Стефанов.