Бившият футболист и треньор на Левски Викторио Павлов се изказа скептично за бъдещето на "сините". Павлов сподели информация, че Левски е пред фалит. Ето какво каза още наставникът на Нефтохимик пред колегите от "Котаспорт".

"За жалост, да ви кажа честно, от това, които чувам и виждам, нещата не са добре. И отиват на зле - такава ми е информацията. Не искам да го казвам, но отиват на зле. Надявам се, че ще се намери човек, който да дойде и да дава пари. Футбол се прави не с пари, а с много пари".

"В Левски трябват огромно много пари. Сираков взе акциите, но само с тях не може да издържа клуба. Прави всичко възможно. Знам, че е човек, който дава мило и драго Левски да го има. Но не виждам никаква раздвиженост в чисто финансов аспект."

"В момента е някаква агония, която не знам как ще свърши. Надявам се да свърши по-най-добрия начин за Левски. Но и това с феновете не е решение. Клуб като Левски не може да се издържа така. Трябва да се намери основен спонсор, който да стабилизира нещата."

"Не мога да кажа каква е вероятността Левски да последва съдбата на ЦСКА. Това, което чувам обаче е, че нещата отиват натам. Дано да не отидат. Не мога да кажа със сигурност. Дай Боже да се намери тази седмица или другата човек, който да спаси нещата".