Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори за финансовата криза на "Герена" и за слуховете, че може да подаде оставка заради тежкото положение.

"Футболистите могат да си тръгнат по всяко време по принцип. Това, че не го правят им прави чест. Не виждам основания за притеснения, че Левски няма да стартира следващия шампионат", започна Колев.

"Би трябвало да сме част от следващия сезон. Непосредствена опасност няма. В дългосрочен план имаме да решаваме някои проблеми - най-вече в приходната част."

"Според мен беше по-редно срещата с клубовете да бъде организирана преди заседанието на Изпълкома. В публичното пространство беше изнесена информация, че освен предложението от настоящата телевизия, излъчваща мачовете, е имало и други предложения."

"Остава горчив вкус, че решенията не се взимат реално от клубовете и тяхното мнение явно не е важно. Имам свое мнение, но то не е толкова важно."

"Моята оставка не стои на дневен ред и не е общото събрание мястото, където мога да си подам оставката. Има си процедура, която да се мине. Всичко върви по реда си за подготовката на събранието. Все още не е ясно дали ще можем да го проведем това мероприятие заради мерките, които се затягат."

"Лично аз нямам яснота дали Георги Тодоров ще остане за следващия сезон. Относно разговорите с Петър Хубчев не бих казал, че сме на финалната права. Предстои неща да се изчистят и ще бъдете уведомени", завърши Колев.