Левски е щял да изпревари шампионата Лудогорец, ако предишният собственик на тима – Васил Божков, е останал в клуба. Това мнение изрази за "Канал 3" легендата на "сините" Георги Иванов-Гонзо. 

Спортният директор на Локомотив Пловдив коментира и големите разходи на столичани за изминалата година, като ги определи като неоправдани.

"Ако Левски беше продължил при Божков, при когото се наляха пари… Да, не уцелиха с футболисти, но ако бяха продължили така, щяха да надминат Лудогорец. В последните години Лудогорец изостава игрово", започна Гонзо.

"Лудогорец е отбор извън българските стандарти. Парите не играят, но с тях купуваш качествени играчи."

Гонзо коментира и изхарчените 25 млн. лева в Левски за една година:

"Като сравня тези пари с бюджета на Локомотив, това са много пари. Проблемът на Левски бе, че не намери правилните футболисти като качества. Ако взимаш 20 000 евро, трябва да си класен, а не такива, каквито виждаме в Левски. „Сините” нямат класа в играчите, ако ги имаше, щеше да продаде двама за 5 млн. и да се изплати на останалите."

"Левски и ЦСКА ще бъдат като нас, като останалите отбори. Техният комфорт е във феновете. Никой съдия не остава безразличен, когато има 15 000 фена на стадиона."

"Завръщане в Левски? Това са хипотетични неща. Имаме планирани неща. Може да се каже, че за мен Локомотив е като баща. Човек пораства, жени се и има нова любов, но продължава да обича и родителите си. Във времето, разбира се, съм се изградил в Левски. Но може ли някой да те пита кой обичаш повече – майка си или жена си? Същото е с Локомотив и Левски", завърши Гонзо.