Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров коментира появилата се информация, че пред Левски има вариант да купи лиценза на клуба му.

"Да, запознат съм с това, което излезе по сайтовете, но няма нищо вярно. Никога и по никакъв начин не е говорено с мен на тази тема. Няма как да дам или продам лиценза на Септември на Левски. Няма как да стане", обяви Румен Чандъров пред Блиц.

"Изобщо не е обсъждан такъв вариант. Това е плод на някакви фантазии. Ако имаше разговори, щях да ви кажа. Със Сираков отдавна не съм говорил. Човекът има проблеми за разрешаване. Не съм аз решението. На Левски е нужен мощен спонсор или няколко бизнесмени, които да работят заедно", добави босът на Септември (София).

След няколко дни тимът му ще се изправи срещу Царско село в решителен бараж за място в елита. "Ще се борим, пък каквото сабя покаже. Ние сме аутсайдерите, но защо да не бием. Един мач е, всичко е възможно. Кой не иска да играе в елита? Да, по-добре ще е, ако се класираме, но и да не успеем, няма да е голяма горчилка като виждаме в какъв филм сме. Докато не се изчисти всичката плява от БФС, няма как да тръгнат нещата. Когато видя, че има промени и има феърплей, а не задкулисие, тогава отново бих натиснал педала, както се казва", коментира Чандъров.

"Царско село е фаворит, през няколко дни имат мачове, а ние я караме само с контроли. Съставът ни е осакатен, ще ни бъде много трудно в баража. Благодарение на БФС бяхме поставени в такава ситуация. Завели сме дело, адвокатите движат нещата. Ако съдът прецени, че съм прав, си чакам обезщетението от БФС. За всички е ясно, че имаме основание, но БФС си е друга губерния. Продължавам да твърдя, че това беше най-голямата неправда, която можеха да отсъдят - да прекратят сезона във Втора лига и да класират ЦСКА 1948 в елита. Силните на деня така са решили, така са отредили. Те си личат по интервюта, раздават правосъдие наляво и надясно", добави Румен Чандъров.