"За мен е невъзможно да има обединение между отборите на Септември и Левски". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Кристиян Добрев.

Изпълнителният директор на столичния втородивизионен клуб вярва, че Септември ще играе в елита на родния ни футбол от новия сезон. Както е известно, Септември и Царско село ще играят бараж за място в първа професионална футболна лига в събота.

"Състоянието на нашите футболисти е добро. В очакване на този мач сме, не сме играли официален мач от пет месеца, след като първенството във втора лига бе прекратено, но сега всички сме амбицирани да спечелим тази среща".

"Недостатък е за липсата на официален мач толкова дълго време, напуснаха ни трима основни играчи, но вярвам, че останалите ще дадат максимума от себе си. Отборът на Царско село може да има предимство чисто игрово, тъй като изигра официални мачове".

"Напрежение ще има и в двата отбора, но искаме нашите футбоисти да играят мотивирано и да спечелят. Няма какво да коментираме Любослав Пенев".

"Той е един от добрите треньори, но и ние имаме добър в лицето на Милен Радуканов. Ще бъде сблъсък и на двама добри треньори, но вярвам, че Септемрри ще спечели", добави Кристиян Добрев. Чуйте още от него: