Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, заяви, че българският шампион не проявява интерес към футболисти на Левски. 

Петричев заяви, че Станислав Иванов и Найджъл Робърта са много добри играчи, но двамата не попадат в плановете на клуба. Той добави още, че някой пуска подобни слухове, тъй като иска да изостри отношенията между Лудогорец и Левски.

"Стаси Иванов и Найджъл Робърта са много добри футболисти, но те не попадат в плановете за селекция на Лудогорец. Информациите, които четем в последните дни, са спекулации. Лудогорец не проявява интерес към двамата. Въобще не сме възнамерявали да пратим оферта към Левски за Иванов и Робърта, а се коментира трансферна сума.

Футболистите, с които в момента преговаряме, са съвсем друг тип. Те са наблюдавани от скаутското звено в последните няколко месеца. По традиция по време на трансферния прозорец, се заформят саги, които много често са измислица. Ние нямаме интерес да си обтягаме отношенията с Левски. Очевидно обаче, с подобни публикации, някой има интерес за изостряне на иначе колегиалните отношения между двата клуба", заяви Петричев пред "Гонг".