Акционерът в Левски Тити Папазов коментира по традиционния си емоционален начин Общото събрание на клуба. Притежаващият втория по големина пакет акции при "сините" използва официалния си профил във Фейсбук. Папазов пропусна събитието, тъй като е под карантина. 

Ето какво написа Тити:

"Благодаря на всеки един от Вас, който ме поздрави. На Рожден ден, човек обикновено е с приповдигнато настроение. Аз обаче съм малко тъжен. Тъжен, защото смятам и го вярвам, че хората, които обичаме Левски сме различни. Успешни, силно обичащи и никога мразещи.

Искам да сме различни, да не бъдем като тези от 2-вия ден на протеста.Българи срещу българи.Това е ужасно. Много по ужасно е да има левскар срещу левскаря. Какво делим? Помолих Ви. Оставете егото си вкъщи,в работата си,в университета си. Елате на стадиона и запейте песните на любовта си. Кому е нужна тази ревност.

В трудностите казват,че хората се обединяват. Заедно стават по силни. Заедно по лесно се преодоляват препятствията,които съдбата ни прати. Не се ли срамувате,когато е най необходимо да сме заедно ние да се противопоставяме. Човешкото его е едно от силните неща по света.Нищо ама нищо няма по силно от любовта към Левски. Спрете се, ако нещо не Ви харесва оттеглете се,но не пречете. Оставете тези,които искат и могат и искрено желаят да помогнат да го сторят.

Стадионът е за тези,които истински обичат Левски. Стадионът не е място да печелиш ти от Левски (който и да си ти или които да сте) Стадионът е място за спектакъла на нашият любим отбор. На стадиона ще бъдем за да помогнем на нашият любим отбор. От нашата огромна любов, ще печели само клубът, а ние да сме помогнали с формирането на печалбата. Между другото за да бъде някой критичен,трябва да е за пример. Колко карти изкупихте?

Стига с критиките. Да покажем наистина, че сме различни като успеем. Можем, много можем, страшно много можем само да сме заедно. Подкрепяйте идеите си, развивайте идеите си,реализирайте идеите си. Те не са лични, те са идеи за Левски. За по-доброто бъдеще на Левски. Само Левски,всички за Левски!Левски е повече от мен,теб,той и тя. Левски е повече от всичко и всички!Разберете го!Бог да пази Левски и България. Ден първи".