Най-актуалната звезда на Левски Станислав Иванов все още не е подновил договора си със "сините", който изтича след година. Разминаването между него и клуба е в размера на заплатата, която ще получава крилото. Стаси и неговият мениджър Джон Ингълс са поискали клубът да получава толкова, колкото взима и таранът Станислав Костов. Според неофициална информация, голмайсторът за миналия сезон се разписва срещу 7500 евро на месец.

Първоначално от Левски са отхвърлили това искане с мотива, че бюджетът ще бъде сериозно съкратен и таванът на заплатите ще е около 10 000 лева. Ръководителите на клуба дори са се оплакали, че Стаси не се опитва да влезе в тежкото финансово положение на "сините" в момента и ги изнудва за нереално възнаграждение. Заради кризата обаче и заплатата на Костов ще бъде намалена, ако, разбира се, приеме да остане на "Герена".

При това положение и на двамата нападатели ще им бъдат предложени еднакви заплати, като от тях ще зависи дали ще изберат да продължат със синята фланелка.В същото време обаче Иванов е поставен и в трансферната листа на Левски, пише "Меридиан мач". Той е един от най-конвертируемите играчи на клуба и реалната му цена е около 1 милион евро. Ако чуждестранен клуб извади подобна сума, "сините" със сигурност ще се разделят с него, за да продължи да се развива, а и за да се попълни касата на клуба. При положение, че няма сериозни оферти за крилото, шефовете ще го задържат и ще го превърнат в лидер с надежтата, че той още ще вдигне цената си.