Левски се раздели с Георги Георгиев. Договорът между двете страни бе прекратен по взаимно съгласие. Вратарят се присъедини към Левски в края на февруари на 2020 година. С екипа на клуба изигра 6 мача.

"Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на Левски благодарят на Георги Георгиев за всеотдайността със синия екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи", пише клубният сайт.

"Никой не ме е гонил от Левски. Няма конкретна причина, за да напусна клуба. Решението е изцяло мое. Не искам да влизам в детайли. На който съм искал, съм дал свойте доводи. Гледам напред. Пожелавам успех, защото съм израстнал в Левски. Сам изявих желанието си да напусна. След ден ще стане ясно къде ще играя. Постигнал съм разбирателство с един клуб и във вторник ще стане ясно къде ще продължи кариерата ми. Не съм в конфликт с никого. Разделих се приятелски с всички в Левски. Във Верея играх с номер 27. Избрах го, защото на тази дата е родено моето момче. Не знаех, че поради същата причина Иванков е играл с №27. И не си тръгвам от Левски заради пари или финансовата криза в клуба", каза пред "Хоризонт" Георги Георгиев.