Треньорът на Левски Георги Тодоров бе емоционален след болезнената за "сините" загуба от Берое с 0:2 на старта на efbet Лига. Специалистът сподели, че че няма достатъчно играчи на някои позиции.

Берое е силен и по-обигран отбор. С това ни превъзхождаха. В тази формация в защита играем за първи път. В средата на терена не ми харесват нещата. През първото полувреме почти нищо не направихме в нападение. Много грешни пасове. През втората част се опитахме да променим нещата.

Такова ни е моментното състояние. Притесних се за дебютиращите играчи, но новите футболисти бяха най-добрите на терена. Няма как да се променят нещата. Симеон Славчев пак се контузи. Медицинският щаб ми каза, че е добре преди мача, но той започна да куца от 20-ата минута. Само Илия Юруков имаме в центъра. Силно се надявам да вземем Борислав Цонев. И двамата братя имат желанието, но не знам какво ще стане.

Привърженик съм на младите, но само с тях не може да стане. Юруков и Найденов не са млади вече. Вторият започна притеснен мача. Сега им се дава възможност, ако не се наложат е тяхна вината. Положението в клуба го знаем само ние, които сме в него. Никак не е леко. Не бих искал феновете да са подготвени за слаби резултати.

Приканвам привържениците да участват в кампаниите, за да може да помогнат на клуба. Трябва да направим добър отбор. Не стояхме лошо през второто полувреме. Но играхме срещу един от най-добрите отбори в България. Къса ни е скамейката, защото включвам играч, който не играе на тази позиция. Не си заслужава, но в този момент няма как. Трудно изживявам загубите. Има всякакви ситуации.

След като сме в такова финансово състояние, ще трябва да продаваме. Искам да благодаря на всички служители в клуба, които направиха всичко, за да може да изглеждаме така. Картотекираха централните ни защитници много бързо, което ни помогна. Не съм чувал Ейолфсон", каза Тодоров.