Неволите за халфа на Левски Симеон Славчев нямат край, пише "тема спорт". Той напусна с контузия двубоя срещу Берое на "Герена". 

Полу­защитникът е получил разтежение още в първата част на мача, но все пак остана на игрището до почивката. Пре­ди да бъде заменен от Георги Тодоров, 26-годишният футбо­лист откри резултата в полза на старозагорци, след като си отбеляза автогол. 

Симеон ня­ма да бъде на разположение на треньора за гостуването на Арда. Мачът е в събота, 15 ав­густ, от 20:00 часа. Отсъ­ствието му ще отвори дупка в халфовата линия.

Славчев бе привлечен в Лев­ски през зимата. Той дойде ка­то свободен агент, след като преди това бе прекратил до­говора си с азербайджанския Карабах. Още по време на зим­ната пауза полузащитникът счупи пръст на крака си. 

След това контузията му се услож­ни и се наложи да бъде опери­ран. След връщането си на терена Симеон скъса бедрен мускул. Затова и досега е прекарал повече време в лазарета, отколкото на терена. През миналата кампания той изигра само 4 мача за Левски – 3 в първенството и 1 за купата, разписа се веднъж.