Левски - Царско село, двубой от третия кръг на efbet Лига, стадион: "Георги Аспарухов", начало: 17:45 часа.

Групата на Левски: Николай Михайлов, Николай Кръстев, Деян Иванов, Орлин Старокин, Живко Атанасов, Тома Даске, Костадин Илиев, Богдан Костов, Матео Стаматов, Илия Юруков, Стайн Спиерингс, Паулиньо, Насиру Мохамед, Здравко Димитров, Марин Петков, Мартин Петков, Патрик-Габриел Галчев, Станислав Иванов, Найджъл Робърта

Вероятен състав на Царско село: Иванов, Марков, Георгиев, Лопез, Даскалов, Галчев, Васев, Манев, Кордейро, Сисе, Будинов

Прогноза на Gol.bg:

В близкото минало такъв вид среща би била протоколена, но с оглед на ситуацията, в която се намират "сините", това не изглежда така. Проблемите в клуба не са никак малко, а на "Герена" пристига отбор, който е с три поредни сухи мрежи в българското първенство и добри изяви под ръководството на треньора Любослав Пенев.

Левски започна сезона с настройка за мъжка игра, но без демонстрирани качества и загуби с 0:2 от Берое. Във втория кръг последва нов разочароващ резултат. "Сините" взеха точка от Кърджали след 1:1 с Арда, но като цяло трябва да са доволни от този резултат. Централният защитник Ивайло Найденов бе изгонен в 54 минута, а домакините имаха повечето положения в мача.

След 4 поредни загуби в първенството включвайки и двубоите от миналия сезон най – накрая Левски взе точки. Сега е абсолютен фаворит срещу Царско село и феновете очакват победа.

Царско село е сред лидерите след два изиграни кръга, след като записа победа и равенство на старта на сезона. В първия си двубой воденият от Любослав Пенев отбор срази Етър с 3:0 у дома, след което отново на собствен терен направи 0:0 срещу Монтана.

 Третият мач на тима в лигата за новия сезон също ще е в София, но на "Герена", като "Царете" ще се опитат да отмъкнат поне точка от днешната среща. За Царско село всичко се случва, както трябва в момента. Тимът направи добра подготовка, доколкото беше възможно, за началото на сезона и взе необходимите трансфери.

Прогноза: Левски - Царско село 1:0