Вторият по сила акционер в Левски Константин Папазов-Тити също говори на днешната извънредна пресконференция на "Герена". Тити, Наско Сираков и Павел Колев обявиха какво е бъдещето пред "сините".

"28.03.2014 г. Давам на Батков 186 000 лева, за да се спаси лиценза на Левски. Тогава никой не пита нищо. След това отборът отказа да замине за Ловеч, за мач, в опит да притисне ръководството. Тогава събрах Божинов, Минев, Ангелов и Топузаков и им гарантирах, че до сряда те ще получат възнагражденията си."

"Тогава заложих на карта партньорството си с Румен Чандъров. Пак ставаше дума за около 200 000 лева. След това организирахме годишнина на Левски, без да сме стабилни финансово. През август, по-късно, момчетата получиха възнаграждения, за първи път от много време. Милиони съм дал за баскетбол. Жена ми ме помоли поне във футбола да не става така".

"За да е доволен Хиндлиян, трябваше да обясня сега на цяла България, че съм дал заем. Сега трябваше да се обясняваме. За първи път. Фирмата ми е малка, иначе щях да дам по-голям заем. Лихвата, която съм дал, е минимална. Няма как да стане без лихва даването на заем. Сумата от 333 000 лева е върната с акт за дарение от фирмата от която е получена".

"От даренията на феновете сме стигнали до оцеляването, на този етап. Те са с основна заслуга за всичко. Защо никой не анализира как г-н Сираков сведе бюджета до сегашното му ниво? Ние сме отговорни пред цяла България как ще бъдат разходвани всички средства. Такива въпроси обаче не са задавани в последните 10 години. Кой дарява? Кой дава големи суми за Левски? Г-н Сираков вече го каза - от Папата до Ел Чапо. За да го има Левски".

"Ние сме преходни, Левски е вечен. Атаките към нас са деструктивни. Създават впечатления, че някой прави нещо задкулисно", заяви разпалено Тити.