Халфът на Левски Стайн Спиерингс призна, че вече не мисли да напуска клуба. Преди старта на сезона той бе заявил, че към него има интерес от тимове от Втора Бундеслига и най-вероятно ще осъществи трансфер.

В местните медии дори се появиха информации, че Зандхаузен е готов даде 400 хиляди евро за правата му. "Да напускам? Имам дете на 2 месеца. Сега съм спокоен в Левски. Чувствам се уверен", каза той пред Диема спорт, цитиран от "Тема спорт".

Нидерландецът вкара два гола за успеха с 4:0 над Монтана на "Огоста". "Трябваше да спечелим още преди този мач, но все пак и сега трябва сме щастливи. Ключовото бе да вкараме първия гол. Имахме шансовете си срещу Царско село, но тогава не се получиха нещата. Основната разлика е, че срещу Монтана успяхме да играем нашия футбол. След първите 3 мача, в които не излязохме срещу най-големите отбори, очаквах да имаме повече точки. Това ще ни даде сериозна мотивация. Защото когато играеш за Левски, трябва винаги да печелиш. В крайна сметка сега е необходимо да направим съответните изводи и да започнем на свежо след паузата за националните отбори", допълни той.