Главният акционер в Левски Наско Сираков заяви, че е оптимист за бъдещето на клуба. Легендата обяви още, че е  убеден в спасението на "синия" клуб. Сираков е категоричен, че Левски няма да взима чужд лиценз, дори да изпадне в несъстоятелност. 

"През последните три месеца пропуших още повече, няма никакъв майтап. Тегаво ли е? Доста. Знаех, че е много лошо и че е тежко. Нищо не ме изненадва, очаквал съм абсолютно всичко".

"Истината е, че Левски можеше да фалира и преди един месец. Със сигурност ще се борим с всички сили - всички, които сме в клуба. Левски оцелява до този момент, единствено благодарение на привържениците си. Това е истината".

"Убеден съм, че ще го спазим. Тирето никога не е стояло... Не знам защо се притесняват хората. Няма как да стане! В Левски няма как да стане това нещо. При вариант с несъстоятелност Левски си продължава в аматьорския футбол със същата регистрация и същите задължения".

"В момета, в който се върне, дълговете ще си стоят. Ако изпаднем в такава ситуация, няма да искаме да играем същата година в "Б" или "А" група с лиценза на друг. Ще се напънем максимално, за да спасим клуба", заяви Наско Сираков пред "Дарик".