Ръководството на Левски прави всичко възможно, за да уреди картотекирането на тримата нови играчи, които подписаха договори с клуба през тази седмица. Става въпрос за Стивън Петков, Валери Божинов и Радослав Цонев, които парафираха в този ред с тима от стадион „Георги Аспарухов“, пише "dsport".

Последният е най-близо до титулярния състав на Левски. Полузащитникът Цонев игра в контрола за Лече и е в прилично състояние. Валери Божинов тренира от доста време със „сините“, но по принцип ще бъде със статут на резерва, която да бъде от полза както на терена, така и извън него.

Стивън Петков не е играл в нито една контрола на Фейрензе, който му държи правата и го отдаде под наем на Левски.

Последният официален мач на Валери Божинов датира от 29-ти юли, когато влиза като резерва за Пескара срещу Емполи в Серия Б. Радослав Цонев записа последния си мач за отбора на Монополи срещу Тернара на 9-ти юли.

Стивън Петков не е играл от 3-ти юли, когато влиза като смяна за отбора на Карвина срещу Словачко в мач от чешкото първенство. Не е изключено „сините“ да привлекат още един играч до края на седмицата, а продължава да бъде отворен въпроса и за продажба на играчи от страна на тима.

Левски приема ЦСКА 1948 в събота на стадион „Георги Аспарухов“.