Днес сините ще имат поредно попълнение. Това е 21-годишният офанзивен халф Андриан Краев, който пристига от втородивизионния Хебър. Той е брат на национала и бивш играч на сините Божидар Краев.

Идването на Анди на "Герена" бе спазарено с пазарджиклии още миналата седмица. Той ще стане 10-ото лятно попълнение след вратаря Николай Кръстев, защитниците Живко Атанасов, Тома Даске, Алекс Петков, Матео Стаматов и Орлин Старокин, халфовете Борислав и Радослав Цоневи, както и нападателите Стивън Петков и Валери Божинов, пише "Тема спорт". Към тях дори можем да включим и бранителят Деян Иванов, чийто договор с клуба бе изтекъл и дълго време тренира под ръководството на Георги Тодоров, преди да си заслужи нов.

Андриан Краев ще бъде заместник на Стайн Спиерингс. Не е изключено нидерландецът да бъде продаден до затварянето на трансферния прозорец. Към него има интерес от втородивизионни италиански и германски отбори.

Краев е висок 191 сантиметра, а този сезон имаше 5 мача за Хебър, в които отбеляза 3 гола - реализира хеттрик в мрежата на Янтра Габрово.