Нападателят на Левски Найджъл Робърта по всяка вероят­ност ще бъде на разположение на Георги Тодоров за гостуване­то на Ботев Пловдив в събота. Двубоят в Коматево е от 21:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.

Нидерландецът вече се чув­ства значително по-добре и съвсем скоро се очаква да започне тренировки наравно с отбора, пише "Тема спорт".

Робърта получи контузия в един от първите мачове на си­ните за сезона. При загубата от Царско село с 0:1 той бе заменен принудително в края на първо­то полувреме. Нападателят не бе на разположение на Георги Тодоров за мачовете с Монтана, Етър и ЦСКА 1948.

През миналия сезон нидер­ландецът се превърна в гол­майстор на тима, реализирай­ки 11 попадения в 19 мача, но през тази кампания все още не е поразявал противниковата врата.

Георги Тодоров не крие, че харесва Робърта, но в момента треньорът на Левски разполага с изобилие от играчи за върха на атаката. В последния двубой в ролята на "деветка" влезе Илия Димитров, а по-късно на терена се появи и Стивън Петков. Очаква се в групата за гостуването на Ботев Пловдив да бъде и Валери Божинов.