Шефът на Левски Наско Сираков отправи тежки атаки към Съдийската комисия и нейния шеф Костадин Стоичков.

Преди няколко дни Стоичков заяви, че "сините" са получили подкрепа от реферите в мачовете срещу Арда (1:1), където отборът от Кърджали не е получил дузпа, и с Етър (2:1), където столичани са вкарали от несъществуващ фаул. 

"Съдиите? Изчаках и си мислех, че нещата не са тенденциозни и случайни. Но с всеки изминал мач се убеждавам, че това са едни абсолютни негодници. А най-голям от тях е този, който сега изпълнява ролята шеф на съдиите. Този абсолютен негодник трябва незабавно да се махне от тази длъжност и изчезне от футбола. Той миналата седмица обяснява с цялото си нахалство как Левски два мача е облагодетелстван от съдиите", каза Сираков пред "Хоризонт".

"Този абсолютен негодник по най-бързия начин трябва да изчезне от футбола. Пред Левски няма цел за класиране, за да обърква нечии сметки. Левски се бори оцеляването си и се надявам тези досадни насекоми, нахални мухи и комари след конгреса на БФС през месец декември да влязат в правия път или въобще да ги няма. На Конгреса ще подкрепим този, който представи най-добра платформа за развитието на футбола, но със сигурност има нужда от промяна", добави Сираков.