Едно-две, че дори и три агнета обеща да заколи в чест на голмайстора си президентът на „Партизан“ (Червен бряг) Ангел Стоянов.

Те ще бъдат като дар за всеки, който се разпише във вратата на „Левски“ в сряда, в мач от 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Двубоят ще се играе на терена на третодивизионния тим в Червен бряг от 14:30 часа и ще бъде излъчван по „Диема спорт“.

От ръководството на "Партизан" мечтаят "Левски" да бъде отстранен на техния стадион, като Стоянов дори прогнозира победа с 2:1. "Вярваме. Ние винаги вярваме! Трудно, много трудно ще е, но… вярата си е вяра!", коментира президентът пред bTV.

Един от играчите - Калоян Тодоров, пък обеща да повози на трактора си Валери Божинов, като го разведе из масивите на плевенското село Вълчитрън, където халфът на „Партизан“ се занимава със земеделие.

И ако има нещо, в което треньорът на тима от Червен бряг Любомир Иванов е по-добър от колегата си в „Левски“ Георги Тодоров това е раздаването на призовки. Именно с това изкарва прехраната си в Плевен Иванов и посочи, че ако трябва да даде призовка на някой от „Левски“, за да спечели мача, то това ще бъдат тримата вратари. „Без вратар трудно се играе“, аргументира си той.

Митко Красимиров и Милен Тонев пък подобряват синхрона помежду си за мача с „Левски“, като като поставят външна и вътрешна изолация на къща в Луковит.

"Мисля, че заплатата на един левскар е колкото нашия целогодишен бюджет“, категоричен е Митко.

Футболистите на „Партизан“ смятат, че има поне едно нещо, с което превъзхождат тези от именития си съперник – и това са софрите. „Ние си имаме стратегия: преди всеки мач до 5 сутринта сме на маса и после на мач. Излизаме доста концентрирани, между другото – разкрива Митко. - В Червен бряг ще се играе за литър кръв и за метър кожа! На нашия терен, който може би е на нивото на "Камп Ноу", ще е доста интересно", допълва Красимиров.