Треньорът на Левски Георги Тодоров бе видимо недоволен и ядосан от поредната загуба на "сините". Специалистът обаче не хвърли оставка и за пореден път се оправда за слабата игра на отбора си. Както е известно, Левски падна с 0:1 от Славия на "Овча купел".

"Загубихме точно за 1 минута мача. Толкова наивни да сме, не мога да повярвам. Вместо да вкараме гол, получихме и червен картон, който ще ни тежи. След това с 10 човека не успяхме да вкараме".

"С излизането на Боби Цонев трудно бележим. Трябва нещата да се променят, но казах, че започва тежко време. Почти всеки мач допускаме грешки. Трябва време да се обиграе отборът, но не знам до колко аз ще изтърпя".

"Толкова работа и усилия хвърляме, а това трябва да се покаже на терена. Не мисля, че е липсвала агресия, а майсторство и опит. Аз не мога да отговарям вместо Живко Атанасов защо е направил тази глупост".

"Защо Стаси Иванов отсъства, това е въпрос между него и клуба, най-малко аз искам да коментирам. Ако Левски не победи Партизан (Червен бряг) ще е трагично", заяви Тодоров.