Левски днес започва участието си в тазгодишното издание в турнира за Купата на България. От 14.30 часа "сините" гостуват на Партизан Червен бряг. Двубоят е от 1/16 финалите на надпреварата и столичани гонят изразителна победа над непретенциозния си съперник от Трета лига. Те спешно се нуждаят от глътка свеж въздух след поредицата от лоши резултати. Играчите на Георги Тодоров са в серия от три мача без победа - 2 загуби и 1 равенство.

Макар победата да е абсолютно задължителна за Левски, треньорът Георги Тодоров се очаква да направи доста промени и да заложи на експериментален състав за този двубой. В групата от 18 футболисти за мача той не включи много основни играчи, сред които Николай Михайлов, наказаният Живко Атанасов, Паулиньо, Ивайло Найденов, Мартин Райнов и Андриан Краев. Впечатление прави, че за втори пореден мач наставникът няма да разчита и на Станислав Иванов, Илия Юруков и Симеон Славчев.

Домакините от Партизан пък няма какво да губят, макар да имат доста кадрови проблеми преди двубоя. Те излизат да изиграят мача на живота си и ще направят всичко по силите си да затруднят "сините". Отборът от Червен бряг показва доста силни игри в Северозападната Трета лига, така че не бива да бъде подценяван, макар и да е сред аматьорите. Най-вероятно Партизан ще излезе в състав Антонов, Дамянов, Паскалев, Тодоров, Л. Иванов, Милчев, М. Иванов, Русев, Величков, Ефтимов и Минков.