Тъмните облаци над "Герена" могат най-накрая да се разсеят! Собственикът на Левски - Наско Сираков, води преговори за подписване на договор с втори голям спонсор, пише Гонг. 

Става дума за голяма българска компания. Очаква се договорът да бъде подписан през следващия месец.  Ако се стигне до щастлива за Левски развръзка, "сините" може да закрепят финансовото си положение, тъй като две компании ще наливат сериозни пари в клуба.
 
Припомняме, че вече е стартирана процедура по подписването на контракт с австрийската строителна фирма "Щрабаг" за генерален спонсор. Очакванията са двете страни официално да станат партньори до края на месеца. В клуба ще влизат около 3,5 млн. лева на година. 

Втората фирма ще подпомага Левски с по един милион годишно. Отделно 26-кратният шампион на България вече подписа и няколко по-малки споразумение. Още - текат продажните на абонаментни карти за феновете, продават се и всякакви фен артикули.

Така Левски може да се отърве от модела "бащица" и да разчита на няколко големи спонсори, плюс по-малки рекламодатели, което ще предотврати нова сага, както стана с бившия собственик на клуба Васил Божков.