Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри, че Славиша Стоянович е сред възможните варианти за нов треньор на "сините". Той говори пред медиите след края на заседанието, което имаше УС на клуба.

"Наско Сираков запозна членовете на УС с оставката на Георги Тодоров. Отборът ще бъде воден от помощниците. Разговори с нов треньор се водят в момента. Но не са приключили. Славиша Стоянович? Той е възможен вариант, да. Няма разговори за спортен директор.

Ще бъдем в Исперих, Разград, Русе. Имаше доста въпроси, включително дали има смисъл да го провеждаме това турне. Хората могат да ни очакват в този регион. Надявам се скоро да тръгнем към южна България.

Ефектът след първото турне беше добър. Хората всеки ден пращат писма и питат кога могат да ни очакват в техния град. Промяна в клуба няма. Нямаме подписан договор. Придвижват се нещата. Има процедури, които трябва да бъдат приключени. Те зависят от съответната компания. Надяваме се до края на тази седмица или началото на другата да има яснота", каза Колев.