Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи любопитен коментар за моментното състояние на Левски.

"В Левски Наско Сираков се бори за оцеляването на клуба, похвално е. Футболистите им обаче не знаят къде се намират. Какво им пречи да играят, а? Изключително слаби футболисти, с манталитет за Янтра (Габрово). Хора, които се хранят в Студентски град не могат да те направят шампион".

"Наско го познавам от 40 години, по-нервен не съм го виждал това момче. Той не е за собственик на Левски! Той е за главен мениджър на клуба, собственикът трябва да има много пари, трябва да е богат човек".

"Сега търсят треньор - предлагам им за 20-ти път Кокала. Той ги направи за последно шампиони, той е точният човек за Левски. Наско - главен мениджър".

"Собственикът трябва да изкарва пари. Илиана казва, че двамата с Мъри изкарали 40 милиона за Левски. Хубаво, но разходите са повече, загубата за този период е 20 милиона. Питайте Тодор Батков. Има приходи, но има и разходи".

"На "Армията" да се молят Гриша Ганчев да е жив и здрав, дава пари човекът, плаща си данъците, всичко точно. Преди него другите не бяха плащали ДДС 11 г. Има го на документи. Ганчев неговото си го върши".

"Същото се отнася за Венци Стефанов и Иван Василев. Без тях Славия и Локомотив (София) няма да ги има на картата. В "Овча купел" и в "Надежда" също да сложат по една снимка - на Венци и на Иван, и да се молят всеки ден за здравето им. Това е истината", заяви Майкъла пред Sportal.bg.