Словения може обърка плановете на "Левски" за нов треньор. Избор номер 1 на „сините“ се оказа и желан да се завърне отново като селекционер от федерацията на балканската страна. 

Примож Грива, който води младежите, е на часове от уволнение, твърди сайтът Sio1. Лично шефът на федерацията Раденко Миятович настоява да освобождаването му заради слаби резултати. Предстои този въпрос за бъде обсъждан на заседание на Изпълкома.

В Словения имат големи амбиции за младежите си и те са свързани с Евро 2021, което страната ще организира заедно с Унгария. Лично шефът на УЕФА Александър Чеферин лобира за родината си. Той помогна и за набирането на средства за ремонтирането на стадионите в страната. 

Единственият проблем пред словенците е, че младите им таланти може да се провалят с гръм и трясък. Затова се търси спешно треньор, който да вдигне отбора, уточнява "Монитор".

 Директорът на националните отбори Миран Павлин си пада по гръмките имена като това на Миленко Ачимович. Твърди се обаче, че в полезрението му е и Славиша Стоянович, който обаче е водил и първия отбор на страната и по тази причина може да отхвърли апетитното предложение от федерацията.

Стоянович трябваше да дойде у нас в петък, но стана ясно, че ще се забави и е чакан на „Герена“ в понеделник или най-късно вторник. Ако това не се случи, то в "Левски" ще изпаднат в затруднение и трябва да се насочват към други кандидати.